Äntligen! Ny hemsida!

Äntligen! Ny hemsida!

SÅ! Äntligen har jag släppt min nya hemsida. Den gamla (som heller aldrig blev färdig:) blev drygt 10 år gammal och i webbvärlden är det riktigt gammalt. Så nu gjorde jag slag i saken och köpte en färdig mall för Wordpress plattform. Varför krångla till det och uppfinna hjulet när det redan rullar sedan länge. WordPress är nog världens mest använda blogg- och hemsidesprogram och många är riktigt duktiga på att skapa webbplatser i WordPress och det är viktigt om man behöver support. I detta fall har jag fått hjälp av Daniel Ullenius, en ung smart man med många intressen och engagemang https://www.facebook.com/ull1s . Men det sista, ”trollspöt”, har en expert på Word Press hemsidor, Tomas Björkén, som har sin arbetsplats på Hypocenter i Västerhamnen i Vaxholm, hjälpt till med. 

/ Peter Nerström

 

2 Kommentarer
  • peter@nerstrom.se
    Publicerad 15:29h, 19 februari Svara

    Testar att kommentera själv.

  • peter@nerstrom.se
    Publicerad 15:29h, 19 februari Svara

    Men det ser konstigt ut, dessutom felstavat

Skriv en kommentar